Nu lanserar vi Modern Psykologis nya webb!

På modernpsykologi.se får du som prenumerant tillgång till alla nya artiklar och hela vårt arkiv med hundratals reportage, krönikor, tips och frågor och svar.

Text:

Nu lanserar vi en ny webbplats! På modernpsykologi.se har du som prenumerant tillgång till alla nya artiklar samt hela vårt arkiv med hundratals texter, reportage, intervjuer, krönikor, tips, frågor och svar, bokrecensioner, forskningsnyheter och mycket mer från Modern Psykologis start 2009 och framåt.

Just nu kan du pröva en digital prenumeration på Modern Psykologi till specialpris. Du får 3 månader för bara 39 kronor. Ordinarie pris är 39 kronor i månaden. Du sparar alltså 78 kronor. Du beställer din digitala prenumeration här.

För dig som prenumererar på den tryckta utgåvan av Modern Psykologi ingår den digitala prenumerationen utan extra kostnad. För att kunna logga in på webbplatsen behöver du skapa ett användarkonto. Du skapar ditt konto här.

För att skapa ett konto behöver du ditt kundnummer. Du hittar kundnumret på din faktura, på tidningens adressetikett eller under mina sidor/redigera profil. Det går även bra att kontakta kundtjänst på telefon 08-522 182 93 (vardagar 8–18) eller e-post kundtjanst@modernpsykologi.se så hjälper vi dig att registrera ett konto.

Som prenumerant på den tryckta tidningen har du även tillgång till vår app. I appen läser du Modern Psykologi i pdf-format i din mobiltelefon eller surfplatta. Sök på ”Modern Psykologi” i Appstore eller Google play.

Trevlig läsning!