Läs Modern Psykologi digitalt

Du som har en prenumeration på den tryckta tidningen kan läsa Modern Psykologi både digitalt på modernpsykologi.se och i din mobiltelefon eller surfplatta genom vår app, där du hittar tidningen i pdf-format. Appen finns i Appstore (till IOS) och i Google play (till Android). Som prenumerant har du utan extra kostnad tillgång till appen och till allt material på modernpsykologi.se. Du skapar ditt konto här. För att skapa ett konto behöver du ditt kundnummer. Du hittar kundnumret på din faktura, på tidningens adressetikett eller under mina sidor/redigera profil. Det går även bra att kontakta kundtjänst på telefon 08-522 182 93 (vardagar 8–18) eller e-post kundtjanst@modernpsykologi.se så hjälper vi dig att registrera ett konto.

Skapa konto på modernpsykologi.se

Prenumeration på modernpsykologi.se

Här har du tillgång till alla aktuella artiklar och hela vårt arkiv med flera hundra artiklar från tidningens start 2009 och framåt. För att teckna en digital prenumeration på modernpsykologi.se går du in på en låst artikel. En digital prenumeration löper tills du säger upp den.

Prenumerera på modernpsykologi.se

Modern Psykologi i appen

I appen läser du tidningen i pdf-format på din mobil eller surfplatta. Denna utgåva ingår i prenumerationer på den tryckta tidningen. Du loggar in med din e-postadress eller ditt kundnummer. Appen finns i Appstore och Google play. Sök på ”Modern Psykologi”. Du kan även prenumerera bara på appen. Sök på ”Modern Psykologi” i Appstore eller Google play. Du kan också beställa en prenumeration på appen här.

Beställ Modern Psykologis app