Personuppgifter

Personuppgifter och sekretess

Enligt personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få information om behandling av personuppgifter. På denna sida har vi också samlat uppgifter om kakor och upphovsrätt.

Personuppgiftshantering

Modern Psykologi/Bokfokus vill ge dig så mycket insyn i och kontroll över din privata information som möjligt. Det är viktigt att du känner dig trygg när du besöker vår webbplats.

Modern Psykologi i Sverige AB, organisationsnummer 556812-5628, är ansvarig för de uppgifter du lämnar till oss, t.ex. i samband med prenumeration eller köp av böcker. Sådan information, inklusive din e-postadress, används på följande sätt:

Dina uppgifter sparar vi och använder för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, t.ex. skicka dig en tidning eller de varor som du beställt till rätt adress, och i övrigt att ge dig god service. För detta kan dina uppgifter lämnas till andra samarbetspartners, såsom distributionsfirmor eller lagerföretag. Uppgifterna kan också, om du inte uttryckligen sagt nej, användas för att uppmärksamma dig på erbjudanden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Uppgifterna kan också komma att samköras med andra register för ovanstående syften och för att upprätthålla god kund- och registervård.

Du har rätt att efter skriftlig begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna rättas eller raderas. Vill du ha mer information, ändra dina uppgifter eller anmäla att du inte vill att vi använder uppgifter om dig i marknadsföringssyfte är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vårt mål är att respektera din privata information. Om du vill hjälpa oss att förbättra vår webbplats och sättet som vi hanterar privat information på är du välkommen att höra av dig till chefredaktör Patrik Hadenius.

Statistik

När du besöker webbplatsen sparas information om var på webbplatsen du varit. Som en följd av detta får vi veta hur många besökare vi har och vilka delar av webbplatsen som är mest välbesökta. Genom sådana kunskaper kan vi ge dig och andra webbplatsbesökare mer specifik och relevant information när ni besöker Modern Psykologis webbplats.

Kakor (eng. cookies)

Vi använder s.k. kakor på webbplatsen för att underlätta för dig som besöker den. Om din dator inte tar emot kakor kommer vissa tjänster på webbplatsen att fungera sämre eller inte alls.

Fel

Informationen på den här webbplatsen kan innehålla tekniska felaktigheter, typografiska fel eller sakfel. Vi är mycket tacksamma om du gör oss uppmärksamma på eventuella fel du hittar. Informationen på webbplatsen ändras kontinuerligt.

Vår ambition är att rätta funna fel så snart det är möjligt. Viktigare sakfel, på webbplatsen eller i de tryckta tidskrifterna, publicerar vi i papperstidningen eller på nätet.

Upphovsrätt

Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsskyddat och tillhör Modern Psykologi. Informationen – text, bilder och ljud – får inte, utom för rent privata syften eller där det är specificerat, reproduceras, förändras eller överföras i någon form överhuvudtaget. Artiklar i Modern Psykologi får dock kopieras och användas i undervisningen. Om du i annat syfte vill återge en artikel, kontakta redaktionen.

Länkar från Modern Psykologi till webbplatser utanför domänen modernpsykologi.se är utanför Modern Psykologis kontroll och vi kan inte hållas ansvariga för information på dessa.

Insänt material

Icke beställt material – information, förfrågningar och förslag – som skickas till Modern Psykologi, med undantag för ansökningar om arbete, är att betrakta som icke-konfidentiellt och Modern Psykologis egendom vid mottagandet. Genom att skicka informationen ger du Modern Psykologi rättigheter att använda, reproducera, modifiera, överföra och distribuera materialet och informationen och du medger vidare att Modern Psykologi äger rätt att i valfritt syfte använda idéer, koncept och annat du skickar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s