Missa inte: Psykologikväll om stress!

005_Kerstin Jeding Giorgio Grossi-1-Livheim.jpg
Giorgio Grossi och Kerstin Jeding är författare till boken Vägen ur utmattningssyndrom. Fredrik Livheim är en av författarna till boken Tid att leva.

EVENT. Välkommen till en kunskapskväll om att förebygga stress, hantera utmattning och att komma tillbaka – tisdag 5 november 2019.

Stress har blivit en del av vår vardag och stressrelaterad ohälsa är i dag den vanligaste orsaken till långtidssjukskrivning. Under den här kvällen får du kunskap om hur stress fungerar samt konkreta råd för hur du kan förebygga ohälsosam stress, samt hur det går att komma tillbaka efter stressrelaterad ohälsa.

Boka biljett här!

Program:

Tid att leva. Fredrik Livheim är en av författarna till boken Tid att leva: Ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro. Han är med. dr, leg. psykolog och ACT-utbildare. Han forskar på ACT-gruppbehandlingar vid Karolinska institutet och håller utbildningar och föreläsningar kring ACT.

Vägen tillbaka. Giorgio Grossi och Kerstin Jeding är författare till boken Vägen ur utmattningssyndrom. Giorgio är docent i medicinsk psykologi och leg. psykoterapeut och har länge kombinerat kliniskt arbete med forskning inom stressrelaterad ohälsa. Kerstin är leg. psykolog och fil. dr och har disputerat i psykosocial arbetsmiljö, stress och hälsa vid University of Oxford.

När: Tisdag 5 november 2019 kl 18-20:30
Var: Natur & Kultur, Karlavägen 31, Stockholm. T-bana: Östermalmstorg.
Pris: 345:- (inkluderar fika).
Dessutom: Böcker till specialpris!

Boka biljett här!

Psykologikvällen är ett samarbete mellan Modern Psykologi och Natur & Kultur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s