Psykologikväll om känslor och skärmar

Text:

Välkommen till en kväll om att hantera känslor – och om att hålla fokus trots pling i mobilen.

Sissela Nutley, doktor i kognitiv neurovetenskap, berättar om hjärnans formbarhet och om hur belöningssystemet triggas av sociala medier, om hjärnans behov av stimulansfri tid för återhämtning och om tonårshjärnans biologiska sårbarheter.

Psykologerna Elizabeth Malmquist och Hanna Sahlin ger oss praktiska tips och strategier för hur man kan hantera svåra känslor i vardagen. Ta med dina vänner och kom till en intressant kväll. Fika och goodiebag ingår i priset. Begränsat antal platser.

Moderator: Jonas Mattsson, chefredaktör Modern Psykologi.

När: Tisdagen den 23 april kl 18.00 till 20.30
Var: Natur&Kultur, Karlavägen 31, Stockholm. T-bana: Östermalmstorg.

Läs mer och boka här!