Psykologikväll om relationer, känslor och sömn

Text:

EVENEMANG. Välkommen till en lärorik kväll med några av våra favoritpsykologer! 

När: tisdag 24 april kl. 18–20.30
Var: Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm. T-bana Hötorget.
Pris: 395 kronor. Kaffe eller te och wrap ingår. Böcker finns till specialpris.
Boka här.

Vårda vi:et i relationen
Vad är det som leder fram till att två människor som nyss i sin förälskelse knappt kunde vara ifrån varandra nu distanserar sig och inte står ut med den andra? Psykologerna Allan Linnér – känd som Radiopsykologen i SR P1 – och Anders Nyman guidar oss genom relationskomplikationer och lösningar för att komma till rätta med känslorna.
Allan Linnér och Anders Nyman är aktuella med boken Kärlekens koreografi.

Bli vän med dina känslor
Tänker du ofta att du borde förändras och bli roligare, smartare, lugnare, mer social eller vältränad? Psykologerna Katja Lindert Bergsten och Kristoffer Pettersson vill ge ett alternativt perspektiv genom förståelse och medkänsla med oss själva.
Katja Lindert Bergsten och Kristoffer Pettersson är aktuella med boken I befintligt skick.

Sov bättre
Många är nyfikna på sömn eller känner någon som har sömnproblem. Men varför behöver vi sova och finns det något man kan göra för att få bättre sömn? Professorn och psykologen Steven J. Linton berättar om hur vi kan sova bättre, om hur god sömn kan bibehållas och om principerna i grundläggande sömnbehandling.
Steven J. Linton är aktuell med boken Sömn, dröm, mardröm som han skrivit till sammans med Ida Flink.

Kvällen är ett samarbete mellan Modern Psykologi och Natur & Kultur. Boka här.


Annons:
Prenumerera