Bli expert på ett nytt område fort

Text:


I veckan Mattias Ribbing Podcast  får du lära dig det snabbaste sättet att komma in i ett nytt ämne. Genom att skapa ett kunskapsskelett använder du din hjärna optimalt och folk ser dig snart som en expert, vilket du ju faktiskt också blir!

Mattias Ribbing Podcast kommer ut varje vecka och det övergripande temat är hjärnan och psykologi. Varannan vecka levererar Mattias egna kortare avsnitt med praktiska verktyg för att underlätta och förbättra lyssnarens vardag.
Varannan vecka kommer en gäst till studion för ett längre samtal. Under hösten får vi bland andra träffa Per Schlingmann, Aron Flam och Karin Bojs.
Mattias Ribbing Podcast/Videopod publiceras i samarbete mellan Modern Psykologi och mattiasribbing.se
Producent för podcasten är Pontus Ströbaek.