Bli kreativ med Mattias Ribbing och Navid Modiri

Text:


Möt minnesmästaren Mattias Ribbing och kommunikatören, artisten och samtalsaktivisten Navid Modiri i ett samtal om kreativitet och ökenfestivalen Burning man.

På vägen dit avhandlar de bland annat en femårig författare, meditation och Jimmie Åkesson. Och så får vi se spännande videomaterial med vad som händer när 70 000 människor utmanar sin kreativitet ute i öknen.
Mattias Ribbing är författare, föreläsare och trefaldig svensk mästare i minne. Han är även officiellt utsedd till International Grand Master of Memory. Han har skrivit böckernaVägen till mästarminne (Forum, 2011) och Vägen till maxade betyg (Forum, 2013).
Mattias Ribbing Podcast kommer ut varje vecka och publiceras i samarbete mellan Modern Psykologi och mattiasribbing.se
Producent för podcasten är Pontus Ströbaek.