Mattias Ribbing: "Lär dig namnen för 1,5 miljoner personer på en kvart!"

Text:


Att snabbt kunna ta in och minnas många nya namn och ansikten är inte bara smidigt utan förbättrar din kommunikation med nya människor radikalt.

I veckans avsnitt av Mattias Ribbing Podcast och videopod guidas du genom en övning där du lär dig de bästa verktygen direkt. Övningen lägger också grunden till en effektivare hjärna i allmänhet där du även förbättrar din kreativitet, koncentrationsförmåga, snabbhet i tanken, minne och mycket mer.
Mattias Ribbing är författare, föreläsare och trefaldig svensk mästare i minne. Han är även officiellt utsedd till International Grand Master of Memory. Han har skrivit böckernaVägen till mästarminne (Forum, 2011) och Vägen till maxade betyg (Forum, 2013).
Mattias Ribbing Podcast kommer ut varje vecka och publiceras i samarbete mellan Modern Psykologi och mattiasribbing.se
Producent för podcasten är Pontus Ströbaek.