Äventyraren Annelie Pompe pratar fridykning, Mount Everest och vikten av god hållning

Text:


Denna vecka gästas Mattias Ribbing Podcast av fridykaren och bergsklättraren Annelie Pompe. Hon berättar om extrema prestationer, om vikten av närvaro och om tillfällen hon stått öga mot öga med döden.

Vi får även se unikt videomaterial av ett världsrekordförsök som gick ordentligt snett. Annelie ger också lyssnaren sina bästa tips och råd.
Mattias Ribbing är författare, föreläsare och trefaldig svensk mästare i minne. Han är även officiellt utsedd till International Grand Master of Memory. Han har skrivit böckernaVägen till mästarminne (Forum, 2011) och Vägen till maxade betyg (Forum, 2013).
Mattias Ribbing Podcast kommer ut varje vecka och publiceras i samarbete mellan Modern Psykologi och mattiasribbing.se
Producent för podcasten är Pontus Ströbaek.