Mattias Ribbing möter Henrik Fexeus

Text:


Gäst i Mattias Ribbing Podcast denna vecka är författaren, programledaren och psykologiske illusionisten Henrik Fexeus.

I avsnittet berättar Henrik Fexeus om sin karriär hittills och ger dig som lyssnare sina bästa tips och råd.
Mattias Ribbing är författare, föreläsare och trefaldig svensk mästare i minne. Han är även officiellt utsedd till International Grand Master of Memory. Han har skrivit böckerna Vägen till mästarminne (Forum, 2011) och Vägen till maxade betyg (Forum, 2013).
Mattias Ribbing Podcast kommer ut varje vecka. Varannan vecka levererar Mattias Ribbing egna korta och kärnfulla avsnitt med praktiska verktyg för att underlätta lyssnarens vardag. Varannan vecka kommer en gäst till studion för ett längre samtal.
Mattias Ribbing Podcast publiceras i samarbete mellan Modern Psykologi och mattiasribbing.se
Producent för podcasten är Pontus Ströbaek. Kommentera gärna med #ribbingpod