Få mer energi och orka längre med Mattias Ribbing

Text:


I premiäravsnittet av Mattias Ribbing Podcast får du lära dig hur du använder ditt fokus för att få mer energi till att orka långa arbetsdagar. Detta samtidigt som du blir mer koncentrerad och kan prestera med bättre kvalité. Övningen ger snabbt resultat och tränar även upp koncentrationsförmågan på sikt.
Videopodden kommer ut varje vecka. Varannan vecka levererar Mattias Ribbing egna avsnitt med praktiska verktyg för att underlätta och förbättra lyssnarens vardag. Varannan vecka kommer en gäst till studion för ett längre samtal.
Nästa vecka kommer mästermanipulatören Henrik Fexeus och under de närmaste veckorna får vi bland andra träffa äventyraren Annlie Pompe och så blir det en exklusiv intervju med pokervärldsmästaren Martin Jacobson.
Mattias Ribbing är författare, föreläsare och trefaldig svensk mästare i minne. Han är även officiellt utsedd till International Grand Master of Memory. Han har skrivit böckerna Vägen till mästarminne (Forum, 2011) och Vägen till maxade betyg (Forum, 2013).
Mattias Ribbing Podcast publiceras i samarbete mellan Modern Psykologi och mattiasribbing.se
Producent för podcasten är Pontus Ströbaek. Kommentera gärna med #ribbingpod